Äntligen har jag hittat något som hjälper!

Ärftligt håravfall drabbar inte bara män. 60-åriga Berit Bekkevold har lidit av håravfall under flera år – tills hon upptäckte Provexin™A100HF.
– Jag tror jag äntligen har hittat en produkt som gör det möjligt för mig att känna mig fin och feminin för resten av livet, säger hon.

Tillsammans med nästan 40 procent av alla kvinnor upplevde Berit att hennes hår blev märkbart tunnare i samband med klimakteriet.

– Jag var på sätt och vis förberedd eftersom min mamma hade samma problem. Jag visste dock inte att det var ärftligt håravfall (androgen alopeci) . Jag trodde det var något bara män upplevde, berättar Berit.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Även kvinnor drabbas

Men kvinnor drabbas också av ärftligt håravfall, av precis samma orsak som män. För män inträffar det efter puberteten, men för kvinnor inträffar det ofta i samband med klimakteriet på grund av att hormonbalansen förskjuts när östrogennivån sjunker, och testosteronet får mer ”utrymme”.

– Även om jag var beredd så kändes det ändå svårt. Jag antar att många män har lättare att finna sig i situationen, men som kvinna är det inte lika lätt. Jag har gjort mycket för att få bukt med mitt håravfall, förklarar Berit.

Effekt mot ärftligt håravfall

Provexin™A100HF är en ny gel som är utvecklad för att ge tillbaka hårväxt för de som lider av ärftligt håravfall. Kliniska studier visar att nästan 60 % får håret tillbaka efter regelbunden användning av gelen. Resultatet blev ännu bättre för dem som började behandlingen så snabbt som möjligt efter håravfallets början.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Du smörjer enkelt in gelen i hårbotten morgon och kväll. Viktigt är att du följer rutinen och inte slarvar med behandlingen. Du kan se resultat redan efter några veckor, men det handlar först och främst om livet i hårrötterna – själva upplevelsen att få håret tillbaka tar oftast längre tid.

– Nu har jag använt Provexin™A100HF i cirka sex månader. Det är under den här senaste månaden som jag kan säga att jag verkligen känner att jag fått mer hår, så jag är väldigt glad att jag varit tålmodig och inte gett upp längs vägen, säger Berit och tillägger med ett leende:

– Nu är jag inte längre rädd för att arvet efter min mamma ska slå igenom. Jag tror jag äntligen har hittat en produkt som gör det möjligt för mig att känna mig fin och feminin för resten av livet – eller åtminstone så länge jag själv är bekymrad över det.

 

 

Beställ Provexin™A100HF här

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.