Äntligen kan jag låta håret växa igen!

Thomas Lyberg upplevde att hans hår började försvinna när han var 25 år gammal. Vikarna började krypa uppåt, dessutom hade han fått några tunnare områden på huvudet.

“Jag kände mig så mycket äldre och det kändes som att andra tyckte detsamma,” säger han.
Thomas stylade håret så att det såg så ut naturligt som möjligt, men rakade kort efter det av håret.

Beställ Provexin till rabatterat pris!

Skeptisk till hårväxtprodukter

Thomas och hans vänner pratade om håravfall och lösningar, inklusive hårtransplantation. Det verkade riskabelt, för dyrt och helt enkelt ingenting för honom. Thomas försökte först med ett annat hårtillväxtmedel, men fick väldigt torr hårbotten. Han letade efter andra lösningar och testade några andra produkter – en av dem var till och med rekommenderad av hans läkare. Han påverkades av biverkningarna vid båda försöken, så han slutade snabbt. En vän till hans rekommenderade sedan Provexin ™ A100HF och han bestämde sig för att försöka, men var lite skeptisk.
“Jag trodde det inte hade någon effekt, men eftersom det var liten risk att prova, kunde jag inte låta bli” säger Thomas. Provexin A100HF är en gel som man enkelt masserar in i hårbotten och har inga bevisade biverkningar.

Så ändras efter ett halvår
Efter användning av Provexin ™ A100HF dagligen i fyra till fem månader kan förändringar ses. Thomas kunde se hårväxt efter ungefär sju månader. “Det var så härligt att se att vikarna blev mindre för varje månad och hårväxten på huvudet kom tillbaka. Nu kan jag faktiskt låta håret växa och ha en frisyr för första gången på flera år, säger Thomas. Han använder regelbundet Provexin ™ A100HF och har inga planer på att sluta!

Beställ Provexin till rabatterat pris!

Bättre självkänsla
Thomas känner till flertalet andra som också drabbats av håravfall och rekommenderar Provexin ™ A100HF. Han förstår att människor är skeptiska, men använder sig själv som exempel. “Håret är en viktig del av identiteten. Jag var också skeptisk, men att se bilderna av mitt hårs utveckling har jag inga tvivel om att den här produkten fungerar, säger han. Thomas har nu låtit sitt hår växa och får många positiva kommentarer. Han är tacksam att Provexin ™ A100HF har gett honom håret tillbaka.

Provexin ™ A100HF är kliniskt testad och har inga bevisade negativa effekter. Om du slutar använda Provexin ™ A100HF kan dock håravfallet fortsätta. Förutom att främja hårväxten kan det även avstanna håravfallet på andra ställen på huvudet.

Beställ Provexin™A100HF här!

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.