Fardin har stoppat sitt håravfall med Provexin®

 

24-åriga Fardin Majidzadeh har på bara 3 månader fått stopp på sitt håravfall genom att behandla hårbotten två gånger om dagen med Provexin®. Se Fardins fantastiska resultat i artikeln.

Fardin har huvudrollen i världskända videor

Den unga instagram- och Youtubestjärnan Fardin Majidzadeh lever ett annorlunda liv jämfört med de flesta. Han lever nämligen av att vara “på” framför kameran, där han har huvudrollen i sina egna videor, som på rekordtid gjort honom känd – inte bara i hemlandet Danmark utan i hela världen.

Fardin kallar sig Danmarks Prankster och du kan hitta honom i en mängd olika offentliga miljöer, där han driver med helt vanliga medborgare. Han spelar in sina pranks och delar dem på instagram ch Youtube, där en hel del av filmerna blivit delade av internationella medier och tusentals människor över hela världen.

Läs mer och beställ Provexin® för 149 SEK!

”Mitt hår betyder allt för mitt utseende”

Når man som Fardin lever av att visa upp sig själv, så är det inget tvivel om att att utseendet spelar en avgörande roll för både självförtroendet och lusten att ställa sig framför kameran dag efter dag.

Därför är Fardin väldigt glad över det imponerande resultat, som han har fått med Provexin® på bara 3 månader. Som Fardin själv säger ”Mitt hår betyder allt för mitt utseende”.

Fardins hår september (vänster) och november 2019 (höger). På bara 3 måneder lyckades Fardin stoppa sitt håravfall genom att behandla sin hårbotten Provexin® – Hair Growth Formula.

Gör som Fardin stoppa ditt håravfall med Provexin®!

Det tog bara 3 månader att stoppa håravfallet

Fardin påbörjade sin behandling med Provexin® i september och redan i november är det tydligt att behandlingen haft effekt. Fardin kommer dock att fortsätta med behandlingen även framöver.

”Jeg har använt Provexin®  två gånger varje dag i 3 månader och resultatet har varut bättre än vad jag kunnat hoppats på. Jag fortsätter givetvis behandlingen och ser framemot att se hur det kommer att se ut om ett halvår.”

Testa Provexin® till rabatterat pris!

Fler än 70.000 väntar på nästa video.

Fardin har med sina oskyldiga och roliga videor startat en trend i tiden, som folk älskar. Han har på rekordtid fått 72.000 följare på sin instagramprofil (@fardinmessi), där alla filmerna delas. Det är tydligt att folk uppskattar foömerna och Fardin tror själv att det är filmernas harmlösa karaktär som är en del av förklaringen.

”- Jeg hade inte förväntat mig att det skulle bli så populärt, men jag tror folk gillar att filmerna inte är elaka. Det är inte den typen av pranks där skämtet går ut över någon”

 

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.