Stian (29): så undvek jag att tappa mitt hår.

I Stian Övretveit-Heimtuns familj är det en tradition att de manliga familjemedlemmarna tappar allt hår på huvudet – och ofta startar det redan i tonåren!

Men genom att regelbundet använda en speciell gel fick Stian tillbaka det mesta av det han hade förlorat!

-Det är inte speciellt kul när man blir tunnhårig redan i tonåren. Då är det lätt att känna sig betydligt äldre än sina vänner i samma ålder, berättar Stian. – Kanske kan tyckas kul att se äldre ut än vad man är i den åldern, men inte om orsaken är att man är tunnhårig på huvudet.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Stian är äldst av tre bröder, och de två yngre bröderna började också tappa håret i väldigt ung ålder. För Stian har håravfallet inte gått så snabbt, så när han upptäckte Provexin hade inte håravfallet på hela huvudet varat så länge.

– Då jag bestämde mig för att ge Provexin ett försök så hade jag läst att det kunde vara svårt att få tillbaka hår som varit borta längre än 6-7 år. Eftersom mitt håravfall skett gradvis så har jag fått tillbaka mycket av det jag som tidigare tappat – allt faller ju inte av på en gång, ler Stian. – Mina bröder har tappat så mycket att de har vant sig vid att leva utan hår på huvudet, även om jag tror de funderar på att testa Provexin nu när det ser att det fungerat så bra för mig.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Att starta med Provexin var ett lätt val. Gelen är enkel att använda och absorberas snabb i hårbotten och det finns inga registrerade biverkningar. Det är dock viktigt att ha tålamod eftersom hårväxt är en långsam process. – Jag var förberedd på att det kunde ta tid, så jag blev extra glad att jag kunde se en förbättring efter ungefär fyra månader. Nu har det gått sju månader och jag har verkligen fått mycket hår! Jag har alltid haft tunn hårväxt, men jag ser att jag på många ställen fått tätare hårväxt än tidigare. Nu måste jag bara fortsätta använda mig av Provexin för att behålla hårväxten, avslutar Stian bestämt.

Beställ här!