Studier visade bra resultat

Flera kliniska prövningar har utförts på Provexin®A100HF. ”Det råder ingen tvekan om att produkten fungerar”, säger professor Jonas Müntzing.

Hör den professionella miljön att berätta
Därför fungerar Provexin®A100HF mot ärftligt håravfall (androgenalopeci).

Produkten har testats i öppna studier i Sverige, Tyskland och Indien, på totalt mer än 150 patienter. Resultaten är baserade på hårräkning, före/efter bilder och självutvärdering, vilket visar att nästan 60% av patienterna upplevde ökad hårväxt. En liten effekt efter några veckor, men för de flesta tog det två till tre månader innan effekten var framträdande.
Jan Faergemann, professor i dermatologi, har genomfört studien vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Han har flera decenniers erfarenhet av att behandla olika hudsjukdomar och har publicerat ett antal studier i detta område.

Androgen alopeci är den vanligaste orsaken till oönskat håravfall. 95% av alla män som förlorar hår har denna sjukdom. Kvinnor kan också påverkas av androgen alopeci, särskilt under eller efter klimakteriet, när balansen mellan kvinnliga och manliga könshormoner förändras.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Fick ökad hårväxt

Håravfall påverkar personer inte bara fysiskt utan också på mentalt. Särskilt hos yngre och kvinnor kan det vara svårt att förlora hår eftersom det är mer ovanligt och väcker mer uppmärksamhet.

Intresset att delta i studien av Provexin®A100HF var mycket högt. I slutet av testperioden visade sig att över hälften av försökspersonerna upplevde ökad hårväxt med mer än 50% och nästan en tredjedel upplevde en ökning på mer än 100%. Det synliga resultatet var dock beroende av deltagarnas startpunkt – så mycket hår de hade när testet startade.

Utan biverkningar

Sammansättningen av ingredienserna och det faktum att inga biverkningar upptäcktes, fångade forskarnas intresse. Gelén innehåller 1,5-pentandiol, ett patenterat pollenextrakt vid namn A100 och vitamin E, biotin samt zinkmikronäringsämnen. Pollen är naturligt omkring oss i naturen. Dessutom används i Provexin®A100HF den icke-allergifria delen av pollen så alla som påverkas av androgen alopeci kan använda Peovexin – även pollenallergier.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Viktigt med snabb behandling

Behandlingen med Provexin®A100HF måste fortgå för att effekten ska fortsätta. Produkten botar inte androgen alopeci, men påverkar hårväxten positivt vid regelbunden användning. Det kan också bidra till att motverka ytterligare håravfall. Faktum är att hårsäcken försvinner fullständigt efter långa perioder av inaktivitet. Efter fem till sju hår blir svårare att återfå hårväxten. Det är därför viktigt att behandla håravfall så snabbt som möjligt.

Studier:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Beställ Provexin®A100HF nu!