Både män och kvinnor kan tycka att det är jobbigt att tappa håret.
Ärftligt håravfall, Androgen alopeci, är vanligare bland män men förekommer också bland kvinnor. I vissa fall kan håravfallet börja innan 30 års ålder även om det blir vanligare senare i livet. Vid 50-årsstrecket är det inte ovanligt att kvinnor också blir tunnhåriga.

 

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ nu!

 

Håravfallet ser oftast inte likadant ut för kvinnor som för män. Männen får de klassiska flikarna längst fram och en kal fläck längre bak i mitten. Kvinnor blir mer generellt tunnhåriga. Det går långsamt och kan döljas i flera år men efter ett tag syns det.

 

Vid 50-årsåldern drabbas 10-15 procent av alla kvinnor av Androgen Alopeci och börjar därmed tappa hår. Anledningen är att manligt könshormon tar över efter menopausen då det kvinnliga könshormonet minskar.

 

För att stoppa utvecklingen kan man testa produkten Provexin™A100HF, en produkt som har en bevisad effekt mot håravfall. Produkten har testats i en studie i Göteborg där 20 personer deltog. Hos ungefär 50 procent av de som använde produkten ökade hårväxten med 50%. Hos en tredjedel ökade den med hela 100%.

 

Beställ Provexin till rabatterat pris!

 

Att drabbas av ärftligt kan vara psykiskt påfrestande och det är många som söker hjälp för detta. För kvinnor är det ofta ännu mer stigmatiserat då det är mer ovanligt.

Beställ Provexin®A100HF

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.