Lider du av håravfall? Detta kan vara lösningen för dig.

Håravfall kan påverka dig avsevärt, särskilt om du är kvinna. Tunnare och stripigare hår kan snabbt påverka hur du ser på dig själv som person.

Ditt utseende är en del av identiteten – du är van att träffa en välbekant figur när du ser spegeln. Plötsliga och oönskade förändringar i utseende kan påverka dig emotionellt, och för många kvinnor är håret ett tecken på kvinnlighet.

Ärftlig håravfall hos män

Androgen alopeci är en kollektiv term för flera typer av omfattande håravfall. Statistiskt sett påverkas fler män än kvinnor. Det känns ofta jobbigt för dem som tappar sitt hår, och sätter sig ofta på det mentala.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Håravfall hos kvinnor i klimakteriet

Den vanligaste orsaken till håravfall, androgen alopeci och beror på genarv, men påverkas också av hormoner. Främst kvinnor över 40 år eller de som har genomgått klimakteriet påverkas. I klimakteriet minskar mängden av det kvinnliga hormonet östrogen i kroppen. Således ökar manliga könshormoner, som är naturligt förekommande i kvinnokroppen Hormonerna påverkar hårsäcken så det blir svårare för nytt hår att växa ut.

Det är sällsynt att håret faller bort helt hos kvinnor. Kvinnor med androgen alopeci påverkas oftast av att hårtillväxten minskar, men ofta mer på hjässan och runt pannan.

Provexin™A100HF är en produkt utan biverkningar, och kan enkelt kombineras med dagliga hudvårdsrutiner. Applicera Provexin™A100HF på områden där håret är delvis eller helt frånvarande två gånger om dagen. Gelén tränger in i huden och lämnar inga synliga spår.

Produkten har inga beprövade biverkningar.

* Provexin ™ A100HF är registrerad som en klass I-medicinsk produkt i EU.

Studier:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Beställ Provexin™A100HF nu.

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.