“Trodde inte effekten skulle bli så bra!”

Det finns flera orsaker till att produkten mot ärfligt håravfall, Provexin®A100HF, hyllas av dom som börjat använda det.

Thomas började tappa håret vid 25-årsåldern. Han noterade vikarna som växte allt högre upp på hjässan och upptäckte några kala fläckar mitt på hjässan när han såg sig i spegeln.

– Jag kände mig genast gammal och tänkte att andra skulle se mig på det sättet också, berättar Thomas, som till slut rakade av sig allt hår.

Testa Provexin för 149:- Klicka här!

Thomas letade efter lösningar på problemet och testade två olika produkter, men gillade inte biverkningarna han fick av dem. Hårtransplantation kändes inte som något alternativ då han tyckte att det kändes som ett för stort projekt, dyrt och riskabelt. Då berättade en kompis om produkten Provexin som han bestämde sig för att testa.

– Det kändes som ett lågriskprojekt. Jag var skeptiskt till sådana här produkter och trodde aldrig att effekten skulle bli så bra, säger Thomas.

I dag använder han regelbundet Provexin och håret har han låtit växa ut igen. Efter fyra-fem månader märkte han små skillnader och efter sju månader kunde han börja spara ut håret.

– Nu gillar jag att fixa med håret igen och det ger mig livskvalitet. Nu får jag komplimanger för mitt hår. Dessutom är min flickvän väldigt nöjd med resultatet. Hon är frisör och föredrar män med hår, säger Thomas och skrattar.

Få tillbaka håret du med! -Testa Provexin här!

Thomas skulle utan tvekan rekommendera produkten till andra som drabbats av ärftligt håravfall och det gör han ofta. Några biverkningar har inte märkt av och han tycker att produkten är lätt att använda.

– Många är skeptiska mot den här typen av produkter men när jag visar bilder på mitt hår före och efter så måste de erkänna att Provexin har gett mig håret tillbaka.

Beställ nu!