Många vuxna kvinnor tappar hår.

Paula har jobbat som frisör i snart 50 år. Många av hennes stamkunder har gått till henne under lång tid och Paula har uppmärksammat att hårkvaliteten många gånger försämrats när kvinnorna blivit äldre.

– Jag har haft många stamkunder som varit förtvivlade över att håret blivit allt tunnare. Då finns det ingen anledning till att inte testa Provexin, säger hon.
Kvinnor kan uppleva att håret blir tunnare under perioder i livet. En del tappar hår i samband med graviditet eller i ett skede med mycket stress. Däremot är det få kvinnor som känner till att de, precis som män, kan drabbas av ärftligt håravfall – androgen alopeci.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

En anledning till att många kvinnor inte vet att även de kan drabbas av androgen alopeci kan vara att de inte får de typiska vikarna och en kal fläck på hjässan som är symptomen för män, kvinnor blir i stället mer generellt tunnhåriga.
– Jag upplever att det är vanligare än man tror. Har ens egen mor drabbats av håravfall så är det stor risk att man själv får det, säger Paula.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Många äter vitaminer eller köper dyra hårprodukter i tron att det ska ge hårväxt tillbaka. Men tyvärr räcker det inte med att tillföra håret näring för att få bukt med androgen alopeci.
Det finns inte många kända behandlingar mot ärftligt håravfall, men en ny produkt som snabbt blivit populär i Norden är Provexin™A100HF. Det är en gel som är framtagen för att rensa hårsäckarna och därmed lägga grund för ny hårväxt på de drabbade områdena.

– Det här är verkligen goda nyheter för mina kunder. Det är många som mår väldigt dåligt av att tappa håret och en del blir deprimerade. Då finns det ingen anledning till att inte ge Provexin ett försök, säger Paula.

 

Beställ Provexin®A100HF nu

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.