För ung för håravfall?

Du känner dig ung och stark och långt ifrån redo att förlora ditt hår. Ändå har det börjat hända: Håret är på väg att försvinna.

Morten 44, en man i sina bästa år, började märka att hårväxten minskade. Han förlorade mer hår än han var bekväm med. Det började bli kalt på huvudet, lite för tidigt för Mortens smak. Det värsta var att han inte hade någon kontroll över att han tappade sitt hår.

– Det hårlösa området på huvudet blev allt större. Men efter ett tag hade Provexin®A100HF hjälpt till att öka hårväxten. Det började växa hår i området. Bäst av allt, jag förlorar inte längre hår. Nu verkar allt vara under kontroll, säger Morten.

Han hänvisar till Provexin®A100HF som har dokumenterad effekt att hörhindra håravfall. Produkten, en gel som man applicerar på de önskade områdena, tar bort smuts som täppt igen hårsäckarna och gör det lättare för näringsämnen att nå hårsäckarna.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Stabiliserar håravfall
Att tappa hår kommer sig naturligt när du blir äldre, men det kan vara jobbigare om det händer för tidigt. Det förändrar utseendet och kanske också hur vi ser på oss själva. Några  accepterar det, medan andra provar flertalet olika lösningar.

En av egenskaperna hos Provexin®A100HF är att det underlättar framväxten av nytt hår. Om du börjar tillräckligt tidigt kan du undvika att tappa hår på områden runt huvudet och förhindra ytterligare håravfall. Om håravfallet inte har hållit för länge och du inte blivit fullständigt skallig, finns det större chans att få tillbaka hårväxten. En annan effekt är att håravfallet kan bromsas in och sluta helt.
Produkten ska användas under en period innan det ger resultat (4-6 månader) och kontinuerlig behandling bör fortsätt för att bibehållen effekt.

Testa Provexin till rabatterat pris. Beställ här!

Provexin®A100HF har visat sig effektiv gällande håravfall. Produkten har testats i en studie som utförts på Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg. Av dem som deltog i studien fick mer än 80% tillbaka sin hårväxt.

Dock, om det till inte funnits någon hårväxt på mer än 5-7 år kan det vara svårt att skapa återväxt genom denna behandling, säger professor Jonas Müntzing, som har sammanfattat Berlinstudien.

Provexin®A100HF har testats av dermatologer i Sverige och har inga biverkningar.

Studier:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin™A100HF här!

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.