Så kan du bromsa ärftligt håravfall.

Nu kan du få hjälp att få ditt hår att växa. Testa Provexin®A100HF till rabatterat pris på första leveransen.

Både män och kvinnor kan drabbas av ärftligt håravfall även om det är vanligast hos män. Innan 40 års ålder börjar 30 procent av alla män att få tunnare hår och då framför allt så kallade vikar och en kal fläck längre bak på hjässan. Med åldern så ökar risken och bland 80-åringar så är mer eller mindre alla män drabbade.

Äldre personer kanske inte upplever håravfallet som ett så stort problem, men många yngre mår dåligt över det. Det är så pass många som söker hjälp, framför allt ungdomar som inte ens är 20 år och redan väldigt tunnhåriga. Det är ett psykiskt lidande för många och en del håller sig till och med isolerade för att de upplever det som ett så stort bekymmer.

 

Beställ Provexin till rabatterat pris! Klicka här!

 

Det finns hjälp att få för den som lider av sin tunnhårighet. Provexin®A100HF är en patenterad svenskutvecklad produkt som bl. a. blev testat  i en studie. Den gjordes vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg då man behandlade 16 personer. Jan Faergemann, professor i dermatologi, var ansvarig för studien vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Han har flera års erfarenhet när det gäller behandling av olika hudsjukdomar och har publicerat en rad studier inom detta ämne.

 

Beställ Provexin till rabatterat pris! Klicka här!

 

Den som varit skallig i tio år har en liten chans att få håret tillbaka. Det beror på att hårsäckarna till slut förtvinar när man inte haft hår på så länge. Ju tidigare man sätter in behandlingen, desto bättre. Så fort man upptäcker att man får mindre hår sätter man in behandlingen för att få bäst resultat. Det rekommenderas att man tar ett foto en gång i månaden när man använder produkten så att man enkelt kan se om behandlingen ger resultat.

 

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin™A100HF

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.