Så kan du få ökad hårväxt

Testa Provexin™A100HF för rabatterat pris. Beställ idag och betala efter leverans. Klicka här!

 

De flesta män och en del kvinnor drabbas av ärftligt håravfall. För en del så startar håravfallet redan i unga år eller mitt i livet, vilket kan kännas lite väl tidigt. En del accepterar sitt nya utseende men för många känns det jobbigt att håret försvinner och lämnar en kal fläck på huvudet.

En ny svenskutvecklad produkt, Provexin™A100HF, har bevisad effekt mot ärftligt håravfall, även kallat androgen alopeci. En av fördelarna med den receptfria produkten är att den bromsar håravfallet och ger hår tillbaka. Morten, 44, är en av dem som fått tydliga resultat av produkten.

 

Testa Provexin™A100HF för rabatterat pris. Beställ idag och betala efter leverans!

 

– Det hårlösa området mitt på huvudet blev allt större. Men hårväxten ökade efter en tids användning till och med på det kala området. Det bästa av allt är att jag inte längre tappar mer hår. Nu verkar det vara under kontroll, säger han.

Provexin™A100HF har inga kända biverkningar och har testats av hudläkare i Sverige. Produkten ger bäst resultat ju tidigare behandlingen sätts in. Var det mindre än fem år sedan håravfallet började så är det större chans att få tillbaka håret. Den som testar produkten ska inte ge upp på en gång utan ge det lite tid. För att bibehålla effekten bör man kontinuerligt fortsätta med behandlingen.

Studier:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Beställ Provexin®A100HF här

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokementerad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.