Så kan du få ökad hårväxt

Många män tappar hår. Provexin® kan stoppa håravfallet och få igång hårväxten igen. Helt utan biverkningar.

Börjar du bli tunnhårig, eller drar sig vikarna stadigt bakåt? 95% av alla män som tappar håret gör det på grund av ärftligt håravfall (androgen alopeci). Ärftligt håravfall är alltså genetiskt betingat och har inget sammanhang med yttre påverkan. Det är inte ovanligt att män i 20-årsåldern börjar att tappa hår, men det finns som tur är hjälp att få, utan att transplantera nytt hår.

Testa Provexin®A100HF för endast 149:-

Studie och produkttester visar att ärftligt håravfall kan bromsas upp.

Provexin®A100HF har dokumenterad effekt.

  • En studie* utförd på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg resulterade i att mer än halvparten av deltagarna fick 50% ökad hårväxt. Och en tredjedel upplevde mer än 100% ökning av återväxt av hår.

Testa Provexin®A100HF för rabatterat pris. Beställ idag och betala efter leverans!

Hur fungerar produkten?

Ingrediensen 1,5-pentandion öka vatteninnehållet i det yttersta hudlagret och fungerar som ett lösningsmedel för sådant som blockerar hårsäckarna och hindrar hårväxt (döda hårceller och talg). Provexin®A100HF innehåller också näringsämnen som bidrar till att förbättra förutsättningar för hårväxt. De första håren som kommer är ljusa och pigmentlösa, det tar nämligen lite tid innan man får tillbaka hår med samma färg och kvalitet som tidigare.

Så fort man märker att man börjar tappa hår bör man starta med behandlingen, desto tidigare man startar -desto större chans att få tillbaka håret.

Studier:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Beställ Provexin®A100HF här

Provexin®A100HF motverkar ärftligt håravfall!

Egenbehandling utan kirurgi

En gel du stryker på och masserar in på berörda områden 2 gånger om dagen.

Medicinsk produkt med kliniskt dokumenterad effekt

 Klassificerad som medicinteknisk produkt klass 1 under EU och testad vid Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg.

Inga rapporterade biverkningar

Provexin innehåller inga allergener som kan skapa irritation för pollenallergiker.