5 anledningar till att beställa Provexin

Många svenska män får tyvärr uppleva hur hårfästet kryper uppåt när de tittar sig i spegeln. Det är långt ifrån alla som vet om att det finns en enkel metod att stoppa håravfallet och få ny hårväxt. Använder man Provexin® två gånger dagligen så håller det nämligen de tomma hårsäckarna fria från smuts och stimulerar dem till att producera nutt hår – så att kroppen själv kan låta håret komma fram igen.s

1 – Provexin® är helt ofarligt att använda

Provexin® är en gel, och är väldigt lätt att använda. Det enda du behöver göra är att använda gelen två gånger om dagen – morgon och kväll. Tryck ut en stor mängd gel på ett finger och massera in det grundligt i hårbotten. Det kräver att du är tålmodig och inte ger upp, men som många män redan har märkt så är det värt att ha tålamod.

Provexin® är en helt ofarligt metod att behandla hårbotten, hålla håravfallet borta och väcke de hårsäckar som börjar att svikta.

Testa Provexin till rabatterat pris!

2 – Ju tidigare du börjar, desto bättre

Ungefär en av tre män börjar att tappa håret redan innan de fyller 30 år. Hos män som har fyllt 50 år är det mer än hälften som har höga tinningar, måne eller helt kal hjässa. Kommer du igång med att använda Provexin® tidigt så har du störst möjlighet att få bra effekt för att hårsäckarna faktiskt kan producera hår igen.

Med andra ord: Det finns ingen anledning att vänta. Det bästa är att starta så fort du ser att du börjar att tappa håret.

3 – Provexin® kan användas precis där det behövs

Håravfall skiljer sig åt från man till man. För några män är det tinningarna, man gärna vill bromsa från att vandra för långt upp. Hos andra är det mer uppe på toppen av hjässan där man vill undvika att få en kal fläck.

Väldigt många män upplever håravfall för eller senare, men det ser olika ut från person till person. Därför kan  Provexin® användas precis där man behöver det. Provexin®  kan inte trolla fram en hårsäck, så det är ingen mening att använda det där man tidigare aldrig har haft hårväxt.

4 – Provexin® kommer automatiskt en gång i månaden

Att få stopp på håravfallet är inte något som man fixar på en vecka. Vi har följt många män som redan använder Provexin® och det kan ta 4-6 månader innan en del får så mycket resultat att man själv kan se det – men man skall inte ge upp.

Det är viktigt att ha tålamod, och det är därför vi gjort det extra lätt att vara kund. Som ny kund få du ditt första paket Provexin® för 149 kroner – och därefter får man ett nytt paket varje månad automatiskt. Det är naturligtvis ingen bindningstid och du kan när du vill stoppa abonnemanget.

Testa Provexin till rabatterat pris!

5 – Provexin® är ett naturligt sätt att få tillbaka håret.

Det finns flera andra metoder att försöka göra något åt håravfallet, men i motsats till exempelvis hårtransplantationer så är Provexin® en naturlig väg att stta igång hårväxten igen.

Provexin® går nämligen in och tar bort det mikroskopiska smuts som sätter sig i hårsäckarna, som stoppar dem från att producera hår. Detta smuts blockerar för nytt hår att komma fram. Samtidigt stimulerar Provexin® hårväxten, så att kroppen får optimala villkor för att själv få igång hårväxten.

Testa Provexin till rabatterat pris!